Atatürk Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0.242.3267848
WEB https://ataturkanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : ATATÜRK MH. SAKARYA BULVARI NO159 KEPEZ/ANTALYA
VİZYON : Atatürk Anadolu Lisesi’ni okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği ile; • Ortaöğretim giriş sınavlarında öncelikli tercih edilen, • Ülkemizin en iyi üniversitelerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren, • Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren güçlü bir eğitim kurumu yapmaktır.
MİSYON : Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir.Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Saatler : 07:00-19:25
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Klima
Servis : Var.
Ulaşım : Toplu taşıma
Yerleşim Yeri : (Merkez İlçe) Kepez / ANTALYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Antalya Merkez ilçelerinden Kepez ilçesinde bulunmaktadır. Ayrıntılı bilgi için "iletişim" bölümündeki haritaya bakabilirsiniz.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :